Daniel Klein , Rafinament si Stil pentru Toata Lumea

În sfârșit, un brand elegant de ceas la prețuri avantajoase!

Daniel Klein, un brand global lansat pentru prima data in 1973, a devenit un brand popular in intreaga lume. Marca este reprezentată în peste 50 de țări din întreaga lume.

Marca oferă o gamă largă de ceasuri de înaltă calitate la prețuri accesibile, variind de la R695 până la R1995

Acum, la fel de scăzut ca și R695, puteți obține o calitate înaltă pe ceasul de trend pentru a vă îmbogăți stilul. Indiferent dacă preferați un ceas îndrăzneț, plin de culoare și încremenit, sau mai mult, care este mai conservator în stilul său, Daniel Klein vă oferă totul. Faceți o declarație de modă și exprimați-vă individualitatea cu gama noastră largă de ceasuri pentru femei și bărbați.

Daniel Klein

Din prima zi de la înființare in 1998 și până în prezent , Daniel Klein a devenit un nume de brand foarte popular și care atrage atentia de la neasteptat de  multi cumpărători din întreaga lume . Cu produse de inalta calitate si cu preturi mai mult decat acceptabile, in fiecare luna colectiile Daniel Klein se imbogatesc cu modele care tin cont de cele mai noi tendinte de design in materie de ceasuri pentru barbati si femei. Realizate intr-o varietate incredibila de culori si marimi, aste aproape inposibil sa nu te cucereasca cel putin un model pe care sa-l porti cu placere indiferent de ocazie si momentul unei zile.
In decursul celor 3 luni de cand comercializam acest brand va anuntam cu toata sinceritatea ca nu a existat nici macar o problema legata de calitate sau de garantie ceea ce intareste inca o data faptul ca desi vorbim de un brand relativ nou, calitatea produselor este incontestabila. Avand in vedere ca fiecare produs se livreaza intr-o cutie originala, inscriptionata cu „Daniel Klein” aceste ceasuri se potrivesc de minune unui cadou pentru o persoana draga din viata noastra sau pentru a ne satisface un capriciu personal .
Crystal Glamour va asteapta cu o gama mare de ceasuri si ochelari de soare din aceasta categorie, atat pentru barbati cat si pentru femei, in multe culori si stiluri .